Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Kehoälyn toimintatavat

3.6.2015

Kehoälyn Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

(sisältäen säännöllisen harjoittelun)

 Halutaan aidosti ymmärtää kehon muutoksien tapahtuvan parhaalla tavalla riittävän hitaasti, jolloin terveyden edistyminen tulee mahdollisimman pysyväksi ja pitkäaikaiseksi.

Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

3.6.2015

Lempeän harjoittelun toimintatapa

  Kehoälyn®  jokainen harjoitus tai liike tehdään vain siihen asti kuin aidosti hyvältä tuntuu. Tehdään mahdollisimman lempeästi, pehmeästi ja rennosti. Tehdään riittävän kevyesti.

Lempeä harjoittelu

MindWellness® työhyvinvoinnin luento

MindWellness® työhyvinvoinnin luento ja oheistehtävät auttavat liikkeenjohtoa ja henkilökuntaa ymmärtämään ja arvostamaan työhyvinvoinnin merkitystä yrityksen menestystekijä. MindWellness®, Kehoäly® ja Terveysmeditaatio® tuottavat tulosta, parantavat työilmapiiriä, työssä jaksamista ja kaikkien osallisten työhyvinvointia. Tapio Sippoinin tarjoamien palvelujen tulokset ovat havaittavissa pienentyvinä poissaoloina, luovuuden ja työtehon paranemisena, vahvistuneena Kehoälynä, sekä yleisenä työilon ja elinvoiman lisääntymisenä. Siten tulokset ovat myös mitattavissa rahassa ja yrityksen parantuneena tuloksena.

Tapio Sippoin palvelee tavallisesti kolmen vaihtoehdon avulla; puolen päivän TYHY-lyhytseminaareilla, yhden päivän MindWellness® TYHY-seminaareilla ja MindWellness® Success Pro TYHY-koulutuksien avulla.

MindWellness® työhyvinvoinnin luento sisältyy yhden päivän pituisiin MindWellness® työhyvinvoinnin koulutuksiin, eli MindWellness® TYHY-seminaariin ja pidempään Success Pro TYHY-koulutukseen. Puolen päivän mittainen TYHY-lyhytseminaariin ei sisällä MindWellness® työhyvinvoinnin luentoa.