Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Kehoälyn toimintatavat

3.6.2015

Kehoälyn Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

(sisältäen säännöllisen harjoittelun)

 Halutaan aidosti ymmärtää kehon muutoksien tapahtuvan parhaalla tavalla riittävän hitaasti, jolloin terveyden edistyminen tulee mahdollisimman pysyväksi ja pitkäaikaiseksi.

Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

3.6.2015

Lempeän harjoittelun toimintatapa

  Kehoälyn®  jokainen harjoitus tai liike tehdään vain siihen asti kuin aidosti hyvältä tuntuu. Tehdään mahdollisimman lempeästi, pehmeästi ja rennosti. Tehdään riittävän kevyesti.

Lempeä harjoittelu

Henkilökunnan hyvinvointi ja työkyky

 

Tavallista tietoa työhyvinvoinnista ja työkyvyn ylläpidosta on runsaasti saatavissa. Toinen asia on, osataanko sitä soveltaa työpaikan hyvinvointiin tai omaan elämään. Kehoälyn harjoittelu on tässä avainasemassa, sillä riittävä Kehoäly® takaa, että henkilö haluaa pitää työkykyä yllä ja soveltaa siihen liittyvää tietotaitoa kokonaisvaltaisesti elämäänsä.

HUOM! Kehoäly on työkyvyn säilyttämisen ja ylläpidon kannalta yksilön tärkein taito. Kehoäly on myös työhyvinvoinnin tärkeimpiä tekijöitä. Kehoälyyn liittyvät molemmat, mieli ja keho, sekä niiden välinen harmoninen yhteistoiminta. Kehoäly on kehon ja mielen välistä parasta mahdollista kommunikaatiota. Kokonaisvaltaiseen työhyvinvointiin kuuluu monia asioita, ja niiden kaikkien taustalta löytyy aina joko suoraan tai välillisesti Kehoälyn taito.

Oleellista liikkeenjohdon ja henkilökunnan kannalta on tajuta, että menestyvä, hyvä ja eettisesti korkeatasoinen liikkeenjohto ja yritys panostavat työhyvinvointiin ja ymmärtävät, että Kehoäly on työhyvinvoinnin tärkeä, ellei jopa tärkein osa. On lähes mahdotonta johtaa yritystä pitkäkestoiseen menestykseen, jos henkilökunnan ja liikkeenjohdon työhyvinvointi ja Kehoäly® ovat huonossa kunnossa. Liikkeenjohdon vastuu tässä asiassa on hyvin vahva. Taitava ja älykäs johto pitää huolta henkilökunnan Kehoälyn vahvistamisesta, osaamaton johto ei.

Tapion tarjoamien TYHY- ja TYKY-palveluiden avulla henkilökunnan työkyky, työhyvinvointi ja Kehoäly saadaan parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Tapio Sippoin palvelee tavallisesti kolmen vaihtoehdon avulla; puolen päivän TYHY- lyhytseminaareilla, yhden päivän MindWellness® TYHY-seminaareilla ja  pidempään kestävien MindWellness® TYHY-koulutuksien avulla.

Kehoälyn monipuolisen harjoittelun lisäksi koulutuksiin kuuluu usein MindWellness® työhyvinvoinnin luento.

 

Tapion tarjomat työhyvinvoinnin palvelut työyhteisöille:

 TYHY-lyhytseminaari (puoli päivää)

 MindWellness® TYHY-seminaari (yksi päivä)

 MindWellness® Success Pro TYHY-koulutus (vuoden tai puolen vuoden pituinen)

 Terveysmeditaatio®, räätälöity TYHY-koulutus

 MindWellness® työhyvinvoinnin luento erillisenä tilauksena

 

 Lisäksi johdolle suunnatut TYKY-koulutukset.