Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Kehoälyn toimintatavat

3.6.2015

Kehoälyn Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

(sisältäen säännöllisen harjoittelun)

 Halutaan aidosti ymmärtää kehon muutoksien tapahtuvan parhaalla tavalla riittävän hitaasti, jolloin terveyden edistyminen tulee mahdollisimman pysyväksi ja pitkäaikaiseksi.

Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

3.6.2015

Lempeän harjoittelun toimintatapa

  Kehoälyn®  jokainen harjoitus tai liike tehdään vain siihen asti kuin aidosti hyvältä tuntuu. Tehdään mahdollisimman lempeästi, pehmeästi ja rennosti. Tehdään riittävän kevyesti.

Lempeä harjoittelu

Tapio Sippoin

Kehoälyn Mestari ja kehoeetikko Tapio Sippoin tunnetaan parhaiten siitä, että hän on kehittänyt Kehoälyn ja siihen sisältyvän Terveysmeditaation harjoittelumenetelmät. Tapio on arvostettu kehomielitaitojen pioneeri (primus inter pares), tietoisuustaitojen mestari ja meditaation opettaja. Hänet tunnetaan myös lanseeraamistaan käsitteistä kehoetiikka, Kehoäly, sydämen älykkyys, Kehoälyn liminaalitila, sekä parantavan humoristiset tautiluokitukset "Jäätynyt ruusu" ja "stressipellesyndrooma".

Tapio Sippoin on toiminut itsehoidollisten kehomieli- ja terveysharjoitusten kehittäjänä, ohjaajana ja opettajana yli 30 vuotta, ja opettanut asioiden ammattilaisia lähes kaksikymmentä vuotta. Hän on opettanut taitojaan monissa erilaisissa yrityksissä ja kymmenissä aikuisopistoissa ympäri Suomea, sekä monissa paikoissa ulkomailla. Hänet tunnetaan selkeästä, käytännönläheisestä ja lempeästä opetustyylistä, opiskelijoiden tarpeita ja yksilöllisyyttä huomioivasta opetustavastaan, sekä korkeatasoisista pedagogisista ja didaktisista taidoistaan.