Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Kehoälyn toimintatavat

3.6.2015

Kehoälyn Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

(sisältäen säännöllisen harjoittelun)

 Halutaan aidosti ymmärtää kehon muutoksien tapahtuvan parhaalla tavalla riittävän hitaasti, jolloin terveyden edistyminen tulee mahdollisimman pysyväksi ja pitkäaikaiseksi.

Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

3.6.2015

Lempeän harjoittelun toimintatapa

  Kehoälyn®  jokainen harjoitus tai liike tehdään vain siihen asti kuin aidosti hyvältä tuntuu. Tehdään mahdollisimman lempeästi, pehmeästi ja rennosti. Tehdään riittävän kevyesti.

Lempeä harjoittelu

Johtaja, johtamisen taito ja Kehoäly®

Tapio Sippoin kouluttaa yritysten ja yhteisöjen johtotason henkilöitä ymmärtämään ja käyttämään Kehoälyä työhyvinvoinnin välineenä sekä siten lisäämään yrityksen tuottavuutta ja tulosta. Liikkeenjohdon koulutus tapahtuu yleensä osana henkilökunnalle suunnattua MIndWellness® työhyvinvoinnin koulutusta, siihen täsmättynä lisäpalveluna.

Kehoäly® on liikkeenjohdon työhyvinvoinnin tärkeimpiä taitoja. Halutessaan älykäs johtaja laajentaa Kehoälyn harjoittelua Terveysmeditaation® avulla.

On helppoa todeta, että Kehoäly on liikkeenjohdon kannalta tärkein yksilöön liittyvän työhyvinvoinnin väline ja taito. Koska Kehoälyn harjoittelun avulla ennaltaehkäistään työuupumusta ja sen rajumpia ilmenemismuotoja, on Kehoäly vääjäämättä eräs väsymykseen liittyvän riskienhallinnan (Fatigue Risk Management eli FRM) tärkeimmistä muodoista.

 

Liikkeenjohdon koulutus:

Johtajien TYHY-lyhytseminaari (puoli päivää)

Johtajien MindWellness® TYHY-seminaari (yksi päivä)

MindWellness® Leader Pro TYHY-koulutus (vuoden tai puolen vuoden pituinen)

Terveysmeditaatio® johtajille, räätälöity TYHY-koulutus

 

Liikkeenjohdolle on tarjolla myös Kehoälyn henkilökohtaista valmennusta. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka Tapio voi parhaiten palvella sinua.