Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Kehoälyn toimintatavat

3.6.2015

Kehoälyn Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

(sisältäen säännöllisen harjoittelun)

 Halutaan aidosti ymmärtää kehon muutoksien tapahtuvan parhaalla tavalla riittävän hitaasti, jolloin terveyden edistyminen tulee mahdollisimman pysyväksi ja pitkäaikaiseksi.

Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

3.6.2015

Lempeän harjoittelun toimintatapa

  Kehoälyn®  jokainen harjoitus tai liike tehdään vain siihen asti kuin aidosti hyvältä tuntuu. Tehdään mahdollisimman lempeästi, pehmeästi ja rennosti. Tehdään riittävän kevyesti.

Lempeä harjoittelu

Kehoälyn ohjaajat ja opettajat

Kehoälyn ohjaajien koulutus tapahtuu yksityisopetuksessa ja pienryhmissä.

 

Tietoa Kehoälyn opettajien tasoista ja opiskelusta

 Kehoälyn opettajia on kahdeksaa tasoa. Alin taso on Kehoälyn noviisiohjaaja. Sen  jälkeen tulee kaksi ohjaajatasoa, joita seuraa kaksi opettajatasoa. Kolme korkeinta osaamisen tasoa ovat Kehoälyn Mestarien tasot. Tasot on nimetty sekä suomeksi että englanniksi. Visuaalisesti orientoituneiden iloksi ohjaajien tasoja symboloivat myös eri värit. Esimerkiksi alin eli noviisitaso on punainen ja sen englantilainen nimi on osuvasti Cardinal.

Kehoälyn opiskelussa edetään taso kerrallaan. Jokainen taso graduoidaan. Graduoinnissa tarkistetaan, että kyseinen henkilö osaa oman ja kaikken alempien ohjaajatasojen kaikki tekniikat ja muut Kehoälyn opettamiseen vaadittavat oleelliset asiat.