Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Kehoälyn toimintatavat

3.6.2015

Kehoälyn Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

(sisältäen säännöllisen harjoittelun)

 Halutaan aidosti ymmärtää kehon muutoksien tapahtuvan parhaalla tavalla riittävän hitaasti, jolloin terveyden edistyminen tulee mahdollisimman pysyväksi ja pitkäaikaiseksi.

Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

3.6.2015

Lempeän harjoittelun toimintatapa

  Kehoälyn®  jokainen harjoitus tai liike tehdään vain siihen asti kuin aidosti hyvältä tuntuu. Tehdään mahdollisimman lempeästi, pehmeästi ja rennosti. Tehdään riittävän kevyesti.

Lempeä harjoittelu

Kehoälyn Mestareiden koulutus

 
On helppoa kertoa, mitä Kehoälyn Mestari osaa. Kehoäly® on kehon ja mielen välistä parasta mahdollista kommunikaatiota. Varmiten sitä voi opiskella kursseilla ja tilaisuuksissa, joissa Tapio Sippoin on opettajana.  Tuon kommunikaation korkeimman tason osaaja on Kehoälyn Mestari. Tapiolta voi myös varmistaa, onko joku muu Kehoälyn ohjaajana esittäytyvä henkilö oikeasti pätevä ja riittävän kyvykäs opettamaan Kehoälyn jaloa taitoa, sillä pätevistä Kehoälyn ohjaajista on olemassa tarkka ajantasainen lista.
 
Kehoälyn Mestari osaa paljon ja kuitenkaan kaikkea Kehoälyyn liittyvää ei tarvitse osata, ollakseen Kehoälyn Mestari. Lähtökohtaisesti Kehoälyn Mestari on aina myös Kehoeetikko. Kehoetiikka on osa Kehoälyn laajaa ulottuvuutta. Tapio Sippoin kouluttaa Kehoälyn Mestareita. Lisää tietoa voit pyytää suoraan Tapiolta.

 

"Kehoetiikka tarkoittaa toimintaa ja ajattelua, jonka avulla tutkitaan ja opiskellaan kehon terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää parasta mahdollista käytöstä ja niitä tapoja, jotka eheyttävät ja voimaannuttavat ihmistä psykofyysisenä olentona. Kehoetiikkaa voi parhaiten opiskella Kehoälyn harjoittelun avulla."