Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Kehoälyn toimintatavat

3.6.2015

Kehoälyn Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

(sisältäen säännöllisen harjoittelun)

 Halutaan aidosti ymmärtää kehon muutoksien tapahtuvan parhaalla tavalla riittävän hitaasti, jolloin terveyden edistyminen tulee mahdollisimman pysyväksi ja pitkäaikaiseksi.

Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

3.6.2015

Lempeän harjoittelun toimintatapa

  Kehoälyn®  jokainen harjoitus tai liike tehdään vain siihen asti kuin aidosti hyvältä tuntuu. Tehdään mahdollisimman lempeästi, pehmeästi ja rennosti. Tehdään riittävän kevyesti.

Lempeä harjoittelu

Urheilijoiden Kehoälyn valmennus

 

Tapio Sippoin palvelee kaikkia Kehoälyn oppimisesta kiinnostuneita urheilijoita. Yksi mahdollisuus on pyytää Tapiolta henkilökohtaista Kehoälyn valmennusta. Myös Terveysmeditaatiosta voi saada henkilökohtaista opetusta. Urheilujoiden henkilökohtainen Kehoälyn valmennus on suunniteltu erityisesti urheilijan tarpeet huomioiden. Kehoälyn harjoittelu sovelletaan ja täsmätään parhaalla mahdollisella tavalla laji- ja yksilökohtaiseksi, jotta saat optimaaliset tulokset Kehoälyn kehittymisestäsi. Normaalisti, etenkin huippu-urhelijiloiden kohdalla, urheilijan lajivalmentaja osallistuu Kehoälyn harjoitteluprosessiin, jotta harjoittelusta saadaan paras mahdollinen hyöty sekä harjoitus- että kilpakaudella.

Urheilijan kannattaa hankkiutua henkilökohtaiseen Kehoälyn valmennukseen, sillä Kehoälyn lisääntyminen vahvistaa monia huippu-urheilussa tarvittavia taitoja ja kykyjä. Nuo taidot ovat oleellisia Kehoälyn tuntomerkkejä. Tärkeimmät taidot ovat vahvan ja syvän rentoutumisen kyky, oman elinvoiman tiedostamisen ja ohjaamisen taito, hermostoperäisen itsehallinnan taito ja kokonaisvaltaisen tiedostavan Kehoälyn käyttämisen taito. Lisäksi Kehoälyn aktiivinen harjoittelu vähentää loukkaantumisriskiä ja nopeuttaa harjoituksista palautumista. Kehoälyn taidot kehittyvät aktiivisen Kehoälyn harjoittelun seurauksena.

Yksilöllistä Kehoäly valmennusta urheilijoille:

Jokaiselle valmennuksessa olevalle urheilijalla suunnitellaan omat spesiaaliharjoitteet Kehoälyn perusharjoitusten oheen. Kun haluat aloittaa urheilujalle räätälöidyn harjoittelun henkilökohtaisessa Kehoälyn valmennuksessa, ota yhteyttä Tapio Sippoiniin. Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse (+358 50 5328 528) tai laittaa suoraan sähköpostia etunimi.sukunimi@gmail.com.