Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Kehoälyn toimintatavat

3.6.2015

Kehoälyn Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

(sisältäen säännöllisen harjoittelun)

 Halutaan aidosti ymmärtää kehon muutoksien tapahtuvan parhaalla tavalla riittävän hitaasti, jolloin terveyden edistyminen tulee mahdollisimman pysyväksi ja pitkäaikaiseksi.

Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

3.6.2015

Lempeän harjoittelun toimintatapa

  Kehoälyn®  jokainen harjoitus tai liike tehdään vain siihen asti kuin aidosti hyvältä tuntuu. Tehdään mahdollisimman lempeästi, pehmeästi ja rennosti. Tehdään riittävän kevyesti.

Lempeä harjoittelu

Kehoälyn henkilökohtainen valmennus

Tapio Sippoin palvelee kaikkia Kehoälyn oppimisesta kiinnostuneita. Yksi mahdollisuus on pyytää Tapiolta henkilökohtaista Kehoälyn valmennusta. Myös Terveysmeditaatiosta voi saada henkilökohtaista opetusta. Henkilökohtainen valmennus on suunniteltu juuri sinun tarpeet huomioiden ja harjoittelu sovelletaan parhaalla mahdollisella tavalla yksilökohtaiseksi, jotta saat optimaaliset terveystulokset Kehoälysi kehittymisestä.

Kannattaa hankkiutua henkilökohtaiseen Kehoälyn valmennukseen, sillä Kehoälyn elpyminen tuo takaisin monia taitoja ja kykyjä. Nuo taidot ovat oleellisia Kehoälyn tuntomerkkejä. Tärkeimmät taidot ovat vahvan ja syvän rentoutumisen kyky, oman elinvoiman tiedostamisen ja ohjaamisen taito, hermostoperäisen itsehallinnan taito ja kokonaisvaltaisen tiedostavan Kehoälyn käyttämisen taito. Kehoälyn taidot kehittyvät aktiivisen Kehoälyn harjoittelun seurauksena.

Aikuiselle työssäkäyvälle ihmiselle Kehoälyn oppimisesta ja elvyttämisestä on suurta hyötyä. Stressaavaa ja kuormittavaa työtä tekevä henkilö voi oleellisesti vähentää stressiä Kehoälyn avulla. Ihminen on hienosti suunniteltu biologinen organismi, jonka hyvinvointi ilmenee käytännön tasolla rentoutena ja elinvoimaisuutena. Yleisellä tasolla elämänhallintaan ja kykyyn nauttia elämästä, sekä työkykyyn vaikuttaa oleellisesti, osaako ihminen tarvittaessa rentoutua ja onko hän elinvoimainen. Rento ja elinvoimainen ihminen nauttii, tuottaa, luo, pystyy ja osaa enemmän. Kehoäly on huipputason taito ohjata keho ja mieli pysyvämpään rentoon elinvoimaiseen tilaan, joten elämänlaatu ja myös työkyky lisääntyy monilta osin Kehoälyn lisääntymisen myötä.

Vanhemmille aikuisille ja eläkeläisille Kehoälyn harjoittelusta on suurta hyötyä elämän loppuun asti, sillä Kehoälyn säännöllinen harjoittelu yleensä optimoi eliniän. Kehoälyn harjoittelun ansiosta pysyy paremmin terveenä ja toipuu nopeammin sairauksista. Kehoälyn harjoittelu sopii erinomaisesti senioreille ja vanhuksille, sillä Kehoälyn aktiivisella harjoittelulla pysyy nuorekkaana, voi hidastaa vanhenemisen tuomia ongelmia ja tarvittaessa myös nopeuttaa kuntoutumista.

Kehoälyn ja Terveysmeditaaton harjoittelu sopii hyvin lapsille, koululaisille ja opiskelijoille. Pedagogi Tapio Sippoin käy tarpeen mukaan opettamassa Kehoälyn harjoituksia ja Terveysmeditaatiota kouluissa ja oppilaitoksissa. Kehoälyn harjoittelusta on hyötyä lapsen oppimiskyvylle, älykkyyden kehittymiselle, keskittymiskyvylle, sekä ongelmaratkaisun taidoille ja luovuudelle.

 Kun haluat aloittaa Kehoälyn harjoittelun henkilökohtaisessa valmennuksessa, ota yhteyttä Tapioon. Kehoälyn henkilökohtainen valmennus tai aikuisopistojen Kehoälyn kurssit ovat helppo tapa päästä opiskelemaan Kehoälyä.