Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Kehoälyn toimintatavat

3.6.2015

Kehoälyn Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

(sisältäen säännöllisen harjoittelun)

 Halutaan aidosti ymmärtää kehon muutoksien tapahtuvan parhaalla tavalla riittävän hitaasti, jolloin terveyden edistyminen tulee mahdollisimman pysyväksi ja pitkäaikaiseksi.

Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

3.6.2015

Lempeän harjoittelun toimintatapa

  Kehoälyn®  jokainen harjoitus tai liike tehdään vain siihen asti kuin aidosti hyvältä tuntuu. Tehdään mahdollisimman lempeästi, pehmeästi ja rennosti. Tehdään riittävän kevyesti.

Lempeä harjoittelu

Kehoälyä lapsille ja koululaisille

Kehoälyn ja Terveysmeditaaton harjoittelu sopii hyvin lapsille, koululaisille ja opiskelijoille. Kehoälyn harjoittelusta on hyötyä lapsen oppimiskyvylle, älykkyyden kehittymiselle, keskittymiskyvylle, sekä ongelmaratkaisun taidoille ja luovuudelle.

Vuonna 2015 nuorin Kehoälyn harjoittelija on viisivuotias. Hän tekee muun muassa NSB Formia. Kyseinen tyttö on osannut kirjoittaa jo neljävuotiaasta ja myös laskee poikkeuksellisen hyvin.

Toinen kenties Kehoälyn aktiivisen harjoittelun toimivuudesta kertova esimerkki on 17-vuotias lukiolainen, joka keväällä 2015 sai kaksi stipendiä opintoihinsa liittyen. Kyseinen lukiolainen treenaa monimuotoisesti Kehoälyä ja käyttää sitä myös suomenmestaruustason urheilussa valmennuksen välineenä.

Kehoälyn harjoituksia voidaan hyvin käyttää myös oppimisvaikeuksien vähentämiseen ja erityisluokkien lasten kanssa.

Pedagogi Tapio Sippoin tarjoaa palveluksiaan mielellään kaikille Kehoälyn harjoittelusta, niin yksityisille henkilöille kuin asiasta kiinnostuneille kouluille ja oppilaitoksillekin. Jos koulussasi on älykäs ja ammattitaitoinen rehtori, pyydä häntä ottamaan yhteyttä Tapioon, jotta saadaan koulussa Kehoälyn harjoittelu alulle.