Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Kehoälyn toimintatavat

3.6.2015

Kehoälyn Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

(sisältäen säännöllisen harjoittelun)

 Halutaan aidosti ymmärtää kehon muutoksien tapahtuvan parhaalla tavalla riittävän hitaasti, jolloin terveyden edistyminen tulee mahdollisimman pysyväksi ja pitkäaikaiseksi.

Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

3.6.2015

Lempeän harjoittelun toimintatapa

  Kehoälyn®  jokainen harjoitus tai liike tehdään vain siihen asti kuin aidosti hyvältä tuntuu. Tehdään mahdollisimman lempeästi, pehmeästi ja rennosti. Tehdään riittävän kevyesti.

Lempeä harjoittelu

Henkilökohtainen Kehoälyn valmennus

 Kehoäly®, Body Intelligence® = Good gain with tender gentle attitude. Kehoäly tarkoittaa kehon ja mielen välistä parasta mahdollista kommunikaatiota, joka toteutuu parhaana mahdollisena terveytenä. Tuon kommunikaation taidon ja sitä seuraavan hyvän terveyden voi hankkia säännöllisen Kehoälyn harjoittelun avulla. Kehoäly on työkykyä lisäävä ja stressiä vähentävä terveysmenetelmä ja yksilön kannalta työhyvinvoinnin tärkein taito. Kehoäly® sisältää lempeää itsehoitoa, elinvoiman aitoa tunnistamista ja siitä tietoiseksi tulemista, hermostoa vahvistavaa harjoittelua, monipuolista toimivaa terveysliikuntaa, sekä terveysmeditaatiota.

Kehoälyn harjoittelussa yhdistyy fysioterapeuttinen itsehoito, psykoterapeuttinen kehotyö, sekä ihmisen luonnollisen elinvoiman tiedostaminen ja vahvistaminen. Kehoäly® ei ole fysioterapiaa eikä psykoterapiaa, vaan jotain huomattavasti kokonaisvaltaisempaa, psykofyysistä itsehoitoa kehotyöskentelyn keinoin.

Kehoäly on taito, jonka oppimisesta on hyötyä elämän loppuun asti. Lisäksi Kehoälyn avulla on helpompaa pysyä terveenä ja siitä on todistetusti ollut usein konkreettista ja vahvaa apua myös sairauksista toipumisessa.

Tapio Sippoin palvelee kaikkia Kehoälyn oppimisesta kiinnostuneita. Yksi mahdollisuus on pyytää Tapiolta henkilökohtaista Kehoälyn valmennusta. Myös terveysmeditaatiosta voi saada henkilökohtaista opetusta. Henkilökohtainen valmennus on suunniteltu juuri sinun tarpeet huomioiden ja harjoittelu sovelletaan parhaalla mahdollisella tavalla yksilökohtaiseksi, jotta saat optimaaliset terveystulokset Kehoälysi kehittymisestä.

Voit myös edetä ja opiskella Kehoälyn opettajaksi. Kun olet kiinnostunut oppimaan Kehoälyn jalon ja arvokkaan taidon syvällisesti ja haluat oppia ymmärtämään vahvasti, mitä Kehoäly parhaimmillaan on, ja halaut auttaa myös muita taidoillasi, kannattaa hankkiutua Kehoälyn Mestari -koulutukseen.

 

Kehoäly, elämäntaitojen sui generis?

 

Omalla tavallaan Kehoälyn kohdalla kyseessä on ainutlaatuinen, hieno ja vaativa taito, jossa riittää oppimista koko loppuelämäksi. Toisaalta Kehoälystä on myös hyötyä elämän loppuun asti. Kehoälyä harjoitelleen vanhuus on siinä mielessä poikkeava, että yleensä kehoälykäs vanhus on elänyt paljon terveemmän ja usein myös antoisamman elämän kuin ne, joilta Kehoälyn aktiivinen harjoittelu ja siten Kehoälyä on puuttunut.