Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Kehoälyn toimintatavat

3.6.2015

Kehoälyn Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

(sisältäen säännöllisen harjoittelun)

 Halutaan aidosti ymmärtää kehon muutoksien tapahtuvan parhaalla tavalla riittävän hitaasti, jolloin terveyden edistyminen tulee mahdollisimman pysyväksi ja pitkäaikaiseksi.

Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa

3.6.2015

Lempeän harjoittelun toimintatapa

  Kehoälyn®  jokainen harjoitus tai liike tehdään vain siihen asti kuin aidosti hyvältä tuntuu. Tehdään mahdollisimman lempeästi, pehmeästi ja rennosti. Tehdään riittävän kevyesti.

Lempeä harjoittelu

Terveysmeditaatio

 

Kehoälyn® eräs osa on Terveysmeditaatio®. Terveysmeditaatio on länsimainen helposti opittava, tehokas, monipuolinen ja laaja hyvinvoinnin vahvistamisen ja lisäämisen väline. Terveysmeditaatio eroaa tavallisista meditaation muodoista eniten terveyttä vahvistavan miellyttävän luonteensa, huippuunsa kehitetyn soveltuvuutensa ja harjoitusten runsauden, sekä sekularistisen (epäuskonnollisen) lähestymistapansa vuoksi. Täten länsimaiselle ihmiselle erityisesti sopivaksi kehitetty Terveysmeditaatio® on erotettavissa esimerkiksi buddhalaisesta mindfulness keskittymisharjoittelusta ja muista itämaiseen uskonnollisuuteen liittyvistä meditaatioista. Koska Terveysmeditaatio on länsimainen uskonnollisesti neutraali työhyvinvoinnin väline, soveltuu se sen vuoksi erinomaisesti osaksi kaikkien työyhteisöjen ja liikkenjohdon TYHY- ja TYKY-toimintaa.

 

Asiakkaan niin toivoessa Terveysmeditaatio® voidaan sisällyttää osaksi Tapion pitämää TYHY-seminaaria.